Dentallux - Apeldoorn 

Natuurlijk het beste, dus Nederlands maatwerk! 

Vacatures

Allround Prothese-technicus

Wij, Dentallux Tandtechniek, zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde

Allround Prothese-technicus (38 uur)

Wil jij mensen weer zelfverzekerd laten lachen? Vind je het leuk om samen met een gedreven team prothese-werkstukken te realiseren? Dan is Dentallux Tandtechniek op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Dentallux is een middelgroot tandtechnisch laboratorium in Apeldoorn, waar we alle facetten op het gebied van de tandtechniek beheersen. Dentallux ondersteunt de tandheelkundige behandelaar met als doel mensen gelukkig te maken, door zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal een stralende lach. Ons laboratorium is een groeiende en dynamische organisatie, waar we persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk vinden.

Wat is de inhoud van de functie?

Als allround Prothese-technicus ga je aan de slag met prothesen werkzaamheden en voer je eventueel prothesebehandelingen uit aan de stoel. Je werkt samen met een gedreven team aan prothese-werkstukken, conform kwaliteitseisen uiteraard!

Jouw profiel

Je hebt:

Een passie voor tandtechniek;

Ervaring als prothese-technicus (ervaring als KTP’er is pré);

Groot verantwoordelijkheidsgevoel;

Oog voor detail.

Je bent:

38 uur beschikbaar (minder is bespreekbaar);

Communicatie vaardig;

Representatief;

Nauwkeurig;

Leergierig;

Flexibel met een servicegerichte instelling;

Geïnteresseerd en gemotiveerd om mee te gaan in de digitale ontwikkeling op tandtechnisch gebied om daar jouw kennis en kunde toe te voegen.

Wat biedt Dentallux jou?

Je komt in een talentvolle, gezellige en snelgroeiende informele organisatie terecht met een no-nonsense cultuur en veel groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een salaris conform cao, afhankelijk van jouw ervaring.

Is je interesse gewekt?

Stuur dan jouw motivatie en cv via het contactformulier. (Reactiecode MM003)

Gipstechnicus Tandtechniek m/v

Voor ons allround laboratorium in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste gipstechnicus. De functie is per direct beschikbaar. Het betreft een fulltime dienstverband, waarbij je om de 4 weken op vrijdag vrij bent.

Taken en verantwoordelijkheden:

Je taken zijn o.a.:

 - Uitgieten van alle soorten afdrukken

- Gipsmodellen in articulator zetten

- Inbedden en gieten van was-protheses

- Polijsten van protheses

- Schoonmaken van werkplek

- Overige voorkomende werkzaamheden

 Kwalificaties en vaardigheden:

Ervaring gewenst. We zoeken een gemotiveerde en gedreven collega die een belangrijke bijdrage wil leveren aan kwalitatief hoogstaande tandtechnische producten. Verder zoeken wij iemand met een goede beheersing van de Nederlandse taal en een teamspeler, die bereid is om ook andere taken aan te pakken. Flexibiliteit is dus essentieel. 

 Arbeidsvoorwaarden:

cao Tandtechniek is van toepassing.

Soort dienstverband: Fulltime, onbepaalde tijd. 

Voor sollicitaties en aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jeroen Willemsen, bereikbaar via het contactformulier (Reactiecode MM0019).