TTL Interdent   VOF

TTL Interdent VOF

Interdent Tandtechniek is een modern laboratorium, gevestigd in Scherpenzeel (Gelderland). Wij zijn gespecialiseerd in kroon & brugwerk, implantologie en gebitsprotheses. Alle werkstukken worden vervaardigd door ons team van 10 medewerkers. In onze moderne behandelkamer ontvangen wij patiënten zodat wij, in overleg met de tandarts, kunnen werken aan innovatieve en esthetische tandtechnische oplossingen. Door jarenlange ervaring en het volgen van de nieuwste ontwikkelingen staan wij voor u klaar om te werken aan kwalitatief hoogwaardige tandtechnische producten.

Historie
In het jaar 1971 is tandtechnisch laboratorium Interdent opgericht. Het laboratorium was gevestigd aan de Dorpsstraat in Scherpenzeel. Door de groei van het bedrijf werd het pand te klein en in 1981 is Interdent verhuisd naar het huidige adres. Het pand aan de Pluimenweg in Scherpenzeel is verbouwd en voldoet aan de moderne eisen van deze tijd.

Erkend Leerbedrijf
Inderdent is een erkend leerbedrijf. Onder begeleiding van een praktijkbegeleider kunnen leerlingen via Instituut Vakopleiding Tandtechniek (onderdeel van het SVGB) hun tandtechnische opleiding in de praktijk brengen.