Tandtechnisch Laboratorium Klein en Bonhof - Santpoort-Noord

Natuurlijk het beste, dus Nederlands maatwerk! 

Orthodontie

Orthodontie: een op de drie jongeren heeft een beugel. Of u een beugel nodig heeft wordt beoordeeld door de tandarts of orthodontist. Het orthodontisch tandtechnisch laboratorium is gespecialiseerd in orthodontie en maakt de diverse medische hulpmiddelen zoals de bekende beugel die de orthodontist in de mond van de patiënt plaatst.

Orthodontie kosten   

Een slotjesbeugel wordt vervaardigd door tandtechnisch laboratorium gespecialiseerd in orthodontie. 

Naast de buitenbeugel heeft de orthodontist ook de activator, plaatbeugel en vaste beugel tot zijn instrumentarium. Deze producten kunnen van verschillende materialen vervaardigd worden. 

Player komt hier


De Branchevereniging Tandtechniek vindt dat u als patiënt het recht heeft om te weten welke materialen er in uw mond gaan.
Via de Verklaring van Overeenstemming worden alle gebruikte materialen en unieke aankoopnummers geregistreerd. Zo kan altijd de herkomst gecontroleerd worden en weet u waarvoor u betaald. Vraag hierom bij uw tandarts of orthodontist.

Recht op kopienota tandtechniek
|Tevens heeft u als patiënt het recht om gespecificeerd te weten wat de kosten zijn die voor uw behandeling in rekening worden gebracht. Ook als het gaat om orthodontie. Zowel van de kosten van de tandarts/orthodontist als die van het tandtechnisch laboratorium. 

De tandtechnische laboratoria aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek verstrekken uw tandarts desgevraagd twee exemplaren van hun gespecificeerde rekening. Eén voor de tandarts en één voor u, de patiënt. Vraag om deze kopienota tandtechniek bij uw tandarts.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mailbericht via het Contact-menu.