Tandem Tandtechniek Ede

Natuurlijk het beste, dus Nederlands maatwerk! 

Facings

Facings zijn porseleinen schildjes in de kleur van uw eigen tanden. Die schildjes plaatst de tandarts op verkleurde tanden. Ook kan de tandarts met behulp van deze facings die manier uw tandboog verbeteren en standcorrecties uitvoeren: uw gebit oogt weer regelmatig en scheve tanden zijn ‘verdwenen’. Vraag daarom of facings in uw mondsituatie een oplossing zouden kunnen zijn.

facings     facings kosten
 
Door een val zijn twee tanden gebroken.    Dezelfde dag: tanden met facings hersteld.

Player komt hier

Facings Controle
Monden veranderen ongemerkt door de jaren. Kaken slinken bijvoorbeeld. Ga daarom regelmatig op controle bij uw eigen tandarts. Die kent de historie van uw mondsituatie. Dat is wel zo vertrouwd. Steeds vaker stuurt de tandarts u langs het tandtechnisch laboratorium. Bijvoorbeeld om de kleur te bepalen die het beste bij uw gebit past.

In de Verklaring van Overeenstemming staan alle gebruikte Materialen en unieke aankoopnummers vermeld. Zo kan altijd de herkomst gecontroleerd worden en weet u waarvoor u betaald. Vraag hierom bij uw tandarts.

Recht op kopienota tandtechniek 
Tevens heeft u als patiënt het recht om gespecificeerd te weten wat de kosten zijn die voor uw behandeling in rekening worden gebracht. Zowel van de kosten van de tandarts als die van het tandtechnisch laboratorium. 

De tandtechnische laboratoria aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek verstrekken uw tandarts desgevraagd twee exemplaren van hun gespecificeerde rekening. Eén voor de tandarts en één voor u, de patiënt. Vraag om deze kopienota tandtechniek bij uw tandarts.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mailbericht via het Contact-menu.