Tandem Tandtechniek Ede

Natuurlijk het beste, dus Nederlands maatwerk! 

Vacatures

BBL-leerling Tandtechnicus Kroon- en brugwerk

Bij Tandem Tandtechniek, ons state-of-the-art laboratorium, vervaardigen we kroon-, brug- en implantaatwerkstukken met behulp van de nieuwste technologieën. Al onze producten worden intern geproduceerd, zonder uitbesteding. In een ontspannen en informele sfeer creëren we technisch geavanceerde en esthetisch fraaie werkstukken om tandartsen en patiënten optimaal te bedienen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die de uitdaging wil aangaan om op een gedegen wijze het vak van kroon- en brugwerk specialist uit te voeren of te leren.

Dit houdt het volgende in:

Eerste optie: Je doorloopt alle facetten van het vak en ontwikkelt je daarin. Je werkweek omvat 4 dagen in het laboratorium, waarbij de vijfde dag een opleidingsdag is bij de BLL, gehouden in Utrecht op de Dutch Healthtec Academy. Na afronding van deze 4-jarige MBO-studie mag je jezelf een volwaardig kroon- en brugwerktechnicus noemen en ga je praktijkervaring opdoen.

Tweede optie: Je gaat fulltime aan de slag en ontwikkelt je binnen ons bedrijf. Wij werken met geavanceerde technologieën zoals CadCam, 3D-printen en digitaal scannen. Naast een goede dosis handvaardigheid is het van belang dat je goed overweg kunt met computers. Je kunt rekenen op afwisselend werk en een opgeruimde werkomgeving.

Wat heb je nodig?

Bij voorkeur een rijbewijs B

Zelfstandige en verantwoordelijke werkhouding

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Uitstekende representatieve en communicatieve vaardigheden

Goede handvaardigheden

Als dit je aanspreekt, ben je van harte welkom om te solliciteren. De werkplek is per direct beschikbaar. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie via het contactformulier (Reactiecode MM0025).