TTL Kamphuis - Almelo

Natuurlijk het beste, dus Nederlands maatwerk! 

Vraag vrijblijvend info aan!

Gebitsbeschermer

Een gebitsbeschermer wordt ook wel een bit of bitje genoemd en wordt vervaardigd uit een harde en/of zachte kunststof. Deze kunststof gebitsbeschermer biedt bescherming voor uw tanden en kiezen.

Soorten gebitsbeschermers 
We kunnen verschillende gebitsbeschermers maken, zoals transparante gebitsbeschermers, gekleurde gebitsbeschermers, harde of zachte gebitsbeschermers. De gebitsbeschermers die Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis maakt, zijn van goede kwaliteit en hebben een perfecte pasvorm. De tandarts maakt eerst een afdruk van uw gebit. Van deze afdruk maken wij een gipsmodel en op dit gipsmodel maken wij een exact aansluitende gebitsbeschermer. Hierdoor hoeft u zich tijdens het dragen geen zorgen te maken dat de gebitsbeschermer irriteert of uitgaat.

Gebruik gebitsbeschermers Gebitsbeschermers worden vaak gebruikt bij diverse sporten, zoals bij vechtsporten, contactsporten, hockey, honkbal, maar ook in toenemende mate bij waterpolo en voetbal ter bescherming van het gehele gebit. Door tijdens het sporten een gebitsbeschermer te dragen, zal deze de kracht van een klap of stoot van een speler of bal opvangen, waardoor uw gebit in takt zal blijven. Ook kan een gebitsbeschermer uw gebit beschermen wanneer u knarsetand of veel met open mond slaapt. 

Tandtechnisch Laboratorium Kamphuis kan in samenwerking met de tandarts een gebitsbeschermer voor u maken als individu, maar ook voor een geheel team of sportvereniging. Wij streven naar het beste resultaat voor onze client. De juiste mix tussen een natuurlijk, esthetisch, maar vooral kwalitatief en comfortabel resultaat.

Meer informatie over gebitsbeschermers? Bel 0546-812 562 of neem contact op via het contactformulier.