Kies voor zekerheid!

Kies daarom voor een tandtechnisch laboratorium dat is aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek

Slider gebit 1

Welkom op Mijnmond.info!

Vind snel een tandtechnisch lab bij u in de buurt!

Slider gebit 3

Home

Tandtechnici vinden?
Vind een tandtechnisch laboratorium bij u in de buurt via onderstaande zoekmachine. Op zoek naar iets specifieks? Vink de relevante productgroep aan.

Goed onderhoud van uw mond is belangrijk. Uw gebit moet er immers niet alleen fraai uit zien, maar ook gezond zijn! Een regelmatig bezoek aan de tandarts is daarbij essentieel.

Samenwerking tandarts - tandtechnicus
Waar nodig werkt de tandarts samen met de tandtechnicus. De tandtechnicus kan de tandarts en patiënt desgewenst adviseren over de tandtechnische mogelijkheden om uw mond gezond te houden en er mooi uit te laten zien. In veel gevallen gaat u als patient langs het tandtechnisch laboratorium of komt de tandtechnicus op de tandartspraktijk langs. Hierbij wordt ook gekeken naar het te gebruiken materiaal. Elk mens is anders. Niet ieder lichaam reageert hetzelfde op bepaalde materialen in de mond. Daarom is het van belang te weten welke materialen in uw mond gebruikt worden.

Kies voor zekerheid
Kies daarom voor een tandtechnisch laboratorium dat is aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek. Dan heeft u zekerheid over de herkomst van de materialen en weet u dat uw gebit in veilige handen is. Deze aangesloten labs overleggen desgevraagd aan de tandarts een Verklaring van Overeenstemming en een kopie van de tandtechnieknota. Ook zijn deze laboratoria aangesloten bij de Patientengeschillencommissie Tandtechniek.

Patientengeschillencommissie Tandtechniek 

Zoeken op product-categorie
Om snel een tandtechnisch laboratorium bij u in de buurt te kunnen vinden die gespecialiseerd is in een bepaalde product-groep kunt u nu een selectie maken uit gebitsprothese (ook wel kunstgebit genoemd), implantaten, frames, kroon- en brugwerk, facings, orthodontie en reparatie-service voor als uw kunstgebit gerepareerd of opgevuld moet worden. 

Vragen?
Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mailbericht via het Contact-menu.