Kies voor zekerheid!

Kies daarom voor een tandtechnisch laboratorium dat is aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek

Welkom op Mijnmond.info!

Vind snel een tandtechnisch lab bij u in de buurt!

IXORG - het goedkope alternatief voor de tandartsverzekering

Heb je een goed gebit, maar betaal je wel maandelijks een forse premie voor de tandartsverzekering? Dan kun je al gauw 100 euro per jaar besparen. Maar er is meer dan alleen besparen. Veel meer.

Zekerheid bij ongelukken

Bij ixorg ben je verzekerd bij schade aan je gebit door een ongeval. Een hockeystick tegen je mond of onderuit met je fiets op weg naar het werk bijvoorbeeld. De kosten om je gebit zo mooi en goed mogelijk te herstellen kunnen flink oplopen. Bij ixorg is die schade tot 10.000 euro gedekt, waar dan ook ter wereld dat ongeval plaatsvindt. En bij hulpvragen staan we dag en nacht paraat met een internationale hulplijn.

Je geld blijft van jou

Bij ixorg spaar je voor de reguliere tandartskosten. Maak je geen kosten, dan blijft het geld in je spaarpotje gewoon van jou. Dat kun je gebruiken voor het volgende jaar of uitwisselen met andere gezindsleden. Of we storten het terug op je eigen rekening. Want jouw geld blijft tenslotte van jou. 


Gezinsvoordeel

Het geld in je spaarpotje kun je uitwisselen met andere gezindsleden die bij ixorg zijn aangemeld. Voor als zij een keer onverwacht hoge tandartskosten hebben bijvoorbeeld. Naast de minimale maandinleg voor je spaarpotje van € 2,00 betaalt de eerste deelnemer € 4,85 per maand voor de ongevallenverzekering en dienstverlening van ixorg. Elke volgende deelnemer binnen het gezin betaalt maar € 3,85 per maand. En kinderen tot 18 jaar betalen helemaal geen kosten bij ixorg. Kinderen onder de 18 jaar hebben geen ongevallendekking omdat dit onder de Basisverzekering valt.

Gemak en inzicht

Bij ixorg heb je een eigen internetportal met volledig inzicht in je opgebouwde spaarpotje en de kosten van tandarts, orthodontie en mondhygiëne. De maandelijkse inleg voor je spaarpotje wordt automatisch afgeschreven en de rekeningen van de tandarts worden door ons gecontroleerd en vanuit je spaarpotje betaald. Je gaat naar de tandarts wanneer jij dat wil.

En heb je nog onvoldoende in je spaarpotje voor een behandeling? Dan zorgt ixorg voor het betalen van de rekening. Het verschil tussen je tandartsrekening en je spaarpotje mag maximaal 240 euro bedragen. Dat verschil betaal je in de resterende termijnen van het jaar aan ixorg terug. Dit beïnvloedt de hoogte van de maandelijkse termijn niet en hiervoor brengen we geen extra kosten in rekening.

Zie voor meer informatie over Ixorg de website www.ixorg.nl