Een fijne werk- en opleidingsplek waar je goed begeleid wordt om de BBL opleiding tandtechniek te volgen.
38-38 uur per week
Tandlab - Utrecht
Utrecht
Ben jij degene die alles met een prothese kan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij Stouten Tandtechniek kom je terecht in een warme, informele sfeer waarin jij een cruciale rol speelt.
30-38 uur per week
Stouten Tandtechniek BV - Uden
Noord-Brabant
Ben jij een tandtechnicus / prothese technicus? Of in opleiding? En wil jij fulltime of parttime aan de slag? Wij zoeken een technicus die ervaring heeft met gebitsprotheses en zijn werk leuk vindt!
16-38 uur per week
Joep van Engelen Tandtechniek - Weert
Limburg
Wij zoeken een leerling tandtechniek of werknemer voor basiswerkzaamheden in tandtechniek. Wij hebben een ervaren team en een leerzame plek waar je het vak kunt leren.
32-40 uur per week
Renes Tandtechniek - Rotterdam
Zuid-Holland
Wil jij aan de slag in een tandprothetische praktijk waar je samen met een hecht team de beste zorg aan patiƫnten gaat verlenen?
32-38 uur per week
Isseldent Tandtechniek - IJsselstein
Utrecht
Wij zoeken een leerling tandtechniek die wordt ingezet voor de basiswerkzaamheden van de tandtechniek. Een leerzame plek waar je het vak kunt leren.
24-38 uur per week
Isseldent Tandtechniek - IJsselstein
Utrecht
aankomend tandtechnicus, schoolverlater die interesse heeft in techniek, ambachtelijk maar ook innovatie zoals 3D printers
32-38 uur per week
Tandtechniek van Beijsterveldt VOF - Rijen
Noord-Brabant
Wil jij mensen weer zelfverzekerd laten lachen? Vind je het leuk om samen met een gedreven team prothese-werkstukken te realiseren?
38 uur per week
Dentallux - Apeldoorn
Gelderland