Kies voor zekerheid!

Kies daarom voor een tandtechnisch laboratorium dat is aangesloten bij de Branchevereniging Tandtechniek

Welkom op Mijnmond.info!

Vind snel een tandtechnisch lab bij u in de buurt!

2TH Picks - onbreekbare tandenstokers met borsteltjes

25 juni 2012 - 2TH CARE Products introduceert de 2 TH PICKS: onbreekbare kunststof tandenstokers, voorzien van een borsteltje. Een handig en hygiënische conbinatie: een keer stoken, een keer ragen en klaar! Vanaf juni zijn de 2 TH PICKS ook in Nederland en België verkrijgbaar in een handige meeneemverpakking van 2x60 stuks.

Tandartsen adviseren de meeste patiënten om naast het poetsen ook dagelijks te stoken en te ragen. De hoogwaardige kunststof 2TH picks hebben de ideale combinatie om de mondhygiëne te verbeteren en het gebit op de lange termijn gezond te houden. Ze verwijderen etensresten en tandplak in een handomdraai en stimuleren de doorbloeding van tandvlees, zonder beschadiging van kronen en bruggen. De 2TH picks splijten niet en zijn onbreekbaar. Het borsteltje is flexibel en komt met gemak tussen tanden en kiezen. Onafhankelijk universitair onderzoek heeft aangetoond, dat gebruik van 2 TH picks en gunstiger effect heeft op de mondhygiëne en de kwaliteit van het gebit dan flossen.

2TH CARE PRODUCTS
Het bedrijf uit Bergen (NH) houdt zich sinds 2011 bezig met het vermarkten van (private label) mondverzorgingsproducten in Europa. Directeur Ralph de Weijer:"De 2TH picks zijn de eerste producten die we in Nederland en België op de markt brengen. De combinatie van stoker en borsteltje is handig, effectief en hygiënisch. De onbreekbaarheid is uniek. Dat neemt de grootste ergernis weg bij gebruikers. De reacties uit de markt zijn dan ook zeer positief. We verwachten op korte termijn het assortiment verder uit te breiden met nog een aantal innovatieve 2TH Care producten.

Bron: Tandtechnisch Magazine.

Ga terug